Românii vor beneficia de un nou tip de tichete, anul viitor

Angajații din România vor putea beneficia, începând de anul viitor, de un nou tip de tichete, în afara celor pe care le-au folosit până acum, precum tichetele de masă ori tichetele cadou.

Trendul tichetelor de dezvoltă tot mai mult în rândul firmelor. Aceste tichete pot avea orice valoare, însă acordate în limita a 150 de lei de persoană sunt scutite de taxe patronale, salariale şi nu sunt impozitate. În plus, acestea pot fi deductibile din fondul de salarii, dacă nu depăşesc plafonul de 5%.

„Pregătim lansarea pe piaţa din România a tichetelor culturale. În Franţa, spre exemplu, acestea sunt folosite de mulţi ani, cu un real succes, în special în rândul angajaţilor tineri, interesaţi de cultură, artă, evenimente culturale. Credem că, atât companiile, cât şi angajaţii, sunt pregătiţi pentru un astfel de instrument de motivare, în special industriile creative, tech şi mediile antreprenoriale. În afară de acest nou tip de tichet, pregătim lansarea cardului cadou Up Cadou, varianta electronică, modernă şi simplu de utilizat, a bine cunoscutului tichet cadou", a declarat pentru Capital Elena Pap, director Up Romania, unul dintre principalii emitenţi de tichete valorice.

STIRI RECENTE

Programul cinematografului Ateneu în perioada 25-31 martie

Băsescu: Dăncilă a aruncat pe apa sâmbetei 50 de ani de politică externă ...

Zi plină la ICCJ. Termene pentru Tăriceanu și Toni Greblă

Halep - Venus Williams în optimile de la Miami

China a cenzurat şase scene din „Bohemian Rhapsody”

Comisia Europeană a amendat Google cu 1,49 miliarde de euro