Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Vremea în perioada 03.12 – 10.12.2018

Temperatura medie a aerului:

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice și la munte, iar în extremitatea sudică a țării acestea se vor situa ușor sub cele normale. În restul teritoriului temperaturile vor fi în general apropiate de cele specifice la această dată.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-vestul teritoriului. În restul țării regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel climatologic normal pentru această perioadă.

Vremea în perioada 10.12 – 17.12.2018

Temperatura medie a aerului:

Temperatura aerului va avea valori în general în jurul mediilor climatologice ale intervalului, posibil ușor mai ridicate în vestul, nord-vestul și centrul țării.

 Cantitățile de precipitații estimate:

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal al perioadei, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în perioada 17.12 – 24.12.2018

Temperatura medie a aerului:

Temperatura aerului va avea valori în apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei.

 Cantitățile de precipitații estimate:

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat ce cel normal al acestei săptămâni.

Vremea de Crăciun. Vremea de Revelion 2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat normalul acestei săptămâni.

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe întreg teritoriul României.

STIRI RECENTE

Sfințirea Capelei Artiștilor de la Ateneul Național din Iași, moment ...

Timisoara va avea stadion modern de 32.000 locuri

Când iau vacanță elevii de liceu și gimnaziu

Festivalul Internațional al Educației, la a VII-a ediție

Dăncilă: Voi vota duminică la referendum

ANM a emis o nouă informare meteorologică