Locuri de muncă vacante. ANOFM anunță posturi disponibile în toată țara

Peste 25.000 de locuri de muncă sunt vacante în întreaga ţară, potrivit datelor oferite de Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă. Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru muncitori necalificaţi şi lucrători comerciali.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în evidenţele instituţiei sunt înregistrate 25.460 de locuri de muncă.

În Bucureşti sunt disponibile 4.550 de locuri de muncă, câteva mii fiind disponibile și în țara. În județul Alba, de pildă, sunt vacante 328 de locuri de muncă, în mai multe domenii.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.283), lucrător comercial (1.229), agent de securitate (1.187), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.061), manipulant mărfuri (946), confecţioner-asamblor articole din textile (755), ucenic (650), şofer autocamion / maşină de mare tonaj (635), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (625), vânzător (571).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

STIRI RECENTE

99 de angajați de la CFR, acuzați că au sustras motorină în valoare ...

Maestrul Tudor Gheorghe vine la Ateneu

Rectorul TUIASI a reprezentat Politehnica ieșeană la lansarea proiectului ...

Transportul public va fi gratuit într-o țară europeană

Naționala feminină de handbal a României scrie istorie la Campionatul ...

Maşinile cu motor diesel vor fi istorie