Arcadia - Cei mai buni! De 10 ani!

În luna martie 2018, Arcadia sărbătorește 10 ani de la înființarea acestui proiect medical curajos, inovator și reprezentativ pentru sistemul privat de sănătate.Debutul poveștii Arcadia a însemnat o strângere de mână care a confirmat o viziune comună asupra unor înalte standarde medicale. În acest interval, Arcadia a stabilit noi repere în sistemul medical privat și a devenit prima opțiune atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii din Nord-Estul României.

10 ani de Arcadia în cifre

·Arcadia are peste: 350.000 de pacienți unici;

·Peste 550.000 de consultații medicale;

·Peste 51.000 de abonați;

·Peste 210.000 de explorări imagistice cu tehnologii de înaltă performanță;

·Peste 30.000 de intervenții chirurgicale;

·Peste 5.000 de proceduri complexe de cardiologie intervențională;

·Peste 5.000 de mămici au ales nașterea la Arcadia;

Peste 700 de cadre medicale.

Succesul Arcadia este incontestabil. Respectul și devotamentul față de pacienți completează profesionalismul și excelența serviciilor medicale oferite prin tehnologii avansate de diagnostic și tratament având în prim plan sănătatea pacienților.

În 10 ani de activitate, echipa medicală Arcadia a atras cei mai buni profesioniști și a devenit prima opțiune pentru îngrijire medicală realizată cu suflet și grijă față de pacienți. Arcadia, cea mai mare rețea privată de servicii medicale din Nord-Estul României, continuă să investească pentru îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate. Comunitatea locală beneficiază de un sistem integrat de servicii medicale care respectă și implementează cele mai înalte standarde de excelență medicală.

STIRI RECENTE

Restricții pe mai multe străzi din Iași

Continuă transferurile la Poli

Firea: S-a pus la cale o strategie prin care Dragnea să nu fie afectat ...

BRAȘOV, IAȘI ȘI ROMAN, FINALISTE ÎN PROGRAMUL CAPITALA TINERETULUI ...

Simona Halep și-a marit avansul în fruntea clasamentului WTA

Niciun candidat pentru șefia DNA